Hoppa till navigeringen

Beatrice Vezzoli vidare till Riksfinal på SUMSIM!

Turebergs första pass var lördag eftermiddag.

Det började på topp med Hugo Eriksson (-99), som simmar mot de som är ett år äldre än honom, alltså i 98 och yngre klassen. Trots detta klev han in och vann heatet och persade med två sekunder på 100 m Ry. Det nya perset lyder 1.12,31. Grattis!

Därefter var det Beatrice Vezzolis (-98) tur på 100 m fjärilsim. Bea simmade på en ytterbana men ville vara med i medaljstriden ändå. Efter en mycket bra simning och ett pers på nästan 6 (!!!) sekunder klev hon in på en 3.e plats i Stockholmsregionen och en sammanlagd 9.e plats i Sverige! Detta innebär att hon tagit sig vidare till Riksfinalen som går i Helsingborg den 17-18 december dit de 16 st bästa tiderna i landet går vidare från alla regionsfinaler. Hennes nya personbästa lyder 1.10.34 på 100 m Fj. Ett stort Grattis och Lycka till i Helsingborg!

Söndag förmiddag kom Henrik Bolle (-96)ner och gjorde laget komplett. Han började med 100 m frisim där också han fick till ett bra lopp och persade. 58,38 lyder det nya perset. Även Henke, precis som Hugo, simmar med det som är ett år äldre än honom så det är nästa år som ger lite bättre matchning.

En stund senare simmade Henke även 100 m Bröstsim. Nytt pers som sig bör på mästerskap. Då ska man vara på topp! 1.16,81 lyder det nya personliga rekordet. Bra jobbat och Grattis till bra prestationer.

Bara någon minut efter det simmade Hugo sitt andra lopp för helgen. 200 m Medley där han efter en mycket fin öppning gled in på 2.39,40. Tangerat pers, Grattis.

Söndag eftermiddag var det Hugo för hela slanten. 100 m Frisim och 100 m Fjärilsim. Dessa två lopp gick lite väl nära varandra men de fick gå ändå och det gjorde det. Frisimmet gick på 1.06,32. Pers. Fjärilen gick inte riktigt lika bra men trots allt 1.16,77.

Vi vet att den här trion kommer att (självklart tillsammans med andra) göra många bra resultat framöver.

Grattis till fina prestationer och bra simningar.