Hoppa till navigeringen

En dag med 100 % Pers

Bild

Bild

Bild

Bild

100 % snabbare än på reg.

Turebergs SUMSIM-äventyr startade på Arlanda med en liten flygtur ner till Helsingborg redan på fredagsförmiddagen. Vilka är med och vad simmar dem, jo!

Hugo Eriksson, 200 och 400 medley samt 100 fjäril
Astrid Eriksson 100 Fjäril
Alma Holmberg 200 Rygg
Oskar Iwarson 100 Fjäril
Beatrice Vezzoli 100 Fjäril samt lag
Olivia Stille Lag
Elin Swerlander 100 Fritt, 100 Bröst och lag
Fredrik Annergren 100 Bröst

Under fredagen var det mestadels insim och hotellhäng även om vi under lunchen tog oss lite tid för den lokala shoppinggallerian.

Lördag morgon, tidig morgon. Ordentlig frukost sen insim och tävling.

Tävling var det ja. Hugo simmade i första grenen, andra heatet. 200 m Medley. En mycket bra stabil förstainsats, Pers med 2,2 sekunder.  Det nya perset lyder numera 2.11,67. Grattis Hugo!

En stund senare var det Oskars tur, 100 m fjärilsim. Pers med 25-hundradelar och en Bronsmedalj!. 59,44, Grattis Oskar!

En liten konstpaus med mat och lite vila på hotellet gav nya krafter.

Först ut på eftermiddagen var Elin på 100 m frisim.  Trots lite badmössestrul kliver Elin in på en ny personbästatid med 10-hundradelar, 59,81. Grattis Elin!

Sen var det Astrids tur att entra vattnet. 100 m fjäril och som vanligt när det är en Turebergare i vattnet, en finfin simning och ett nytt personbästa med 71-hundradelar. Tiden löd 1.10,32. Grattis Astrid!

Sist i vattnet för Tureberg under lördagen var Fredrik och på vilket sätt han avslutade en lysande dag. 100 m bröstsim och pers med nästan 3 sekunder.  1.14,03 lyder nya personbästatiden. Grattis Fredrik!

Efter en dag med mycket fina simningar är det väl bara en tacobuffé som saknas. Sagt och gjort.

På mötet efter dagens simningar delades den numera traditionsenliga Pommac-flaskan ut. Denna delas ut för varje gång en Turebergare tar en SUMSIM-medalj. Idag var det Oskars Bronsmedalj på 100 m fjärilsim som förtjänade den lilla uppmärksamheten.

 

Under lördagen delades även medaljer ut för de som presterat bäst under årets UGP-tävlingar. Hugo knäppte en tredjeplats i 15-årsklassen. Grattis Hugo.

 

Av Niklas Rajamäkinr@turebergsim.se