Hoppa till navigeringen

Fina resultat på genomförda tävlingar.

Bild

Bild

28 maj gick seriesim i Väsbys nya Vilundabadet. Vi hade som vanligt en laddad trupp ledd av en aningen solsvedd tränare :)

Vi började med dubbla segrar i lagkapperna och fortsatte med kolosala 16 st individuella segrar, dessa var:

Beatrice Vezzoli 3 segrar

Fredrik Annergren 3 segrar

Oskar Iwarsson 3 segrar

Elin Swerlander 2 segrar

Hugo Eriksson 2 segrar

Alva Mickelsson 1 seger

Astrid Eriksson 1 seger

John Sun 1 seger

Därefter avslutade vi även på topp med dubbla lagkappssegrar. Vi vann sammanlagt 20 grenar av 32 möjliga. Skall dock tilläggas att vi trots denna storartade bedift inte uppnådde vårt poängrekord eller segerrekord från första tävlingen i år.

Deltävling 1. 2013, 21 segrar, 204 poäng.

Deltävling 2. 2013. 20 segrar, 199 poäng.

Seriesim går i rak serie vilket innebär att alla poäng från alla deltävlingar räknas ihop och de laget med flest poäng efter fyra deltävlingar står som segrare. Vi leder just nu i vår division med 403 poäng mot tvåan, som är Tyresö, med 320 poäng. Nu gäller det dock att hålla i de två sista seriesimsdeltävlingarna som går nästa termin.

 

Den 1-2 juni var det UGP 3 i Eriksdalsbadets 50m bassäng där vi hade några pallplaceringar och framförallt värt att nämna en mycket stark insats av Alma Holmberg på 100 m ryggsim som bara var 7/10-delar från sumsimkval! Alma har gått framåt ordentligt under den senaste tiden och visar att hon vill vara med och slåss mot Eliten i svensk simning. Grattis, bra jobbat och lycka till i framtiden Alma!

 

Av Niklas Rajamäkinr@turebergsim.se