Hoppa till navigeringen

Thailand 2004 (Elit och A2) / Mer från Phuket

Nu har vi varit i Phuket i en vecka och det kalla vädret i Sverige känns väldigt avlägset. Vi har haft strålande sol varje dag med några enstaka moln. Det har inte kommit en droppe regn på hela tiden och temperaturen har legat runt 30 grader - mycket skönt!

Träningen har bedrivits i en 8 banors 50-meters bassäng som vi har delat med det norska laget som är här samtidigt som oss. Vi har väldigt gott om plats i bassängen - 16 simmare på 5 banor (inte illa).

Vi har gjort en del turer till Patong Beach, dar man kan sola och bada på stranden eller gå längs "strandgatan" och shoppa. Det har varit ganska mycket shopping och mycket prutning. Ett gäng av oss har beställt skräddarsydda kostymer, klänningar, slipsar, och skjortor till mycket billigt pris. Ett exempel är på undertecknads beställning - 2 kostymer, 5 skjortor, 3 slipsar till en kostnad av 2 200 kr.

I lördags hade vi helledigt från träning och hade ordnat med segelbåtar for en liten utflykt på havet. Vi gled iväg kl. 08:30 och kom hem kl. 17:45. Det var många som brände sig på denna utflykt.

Idag mellan passen skall vi åka till en annan strand som är bara en strand, d.v.s. inga butiker och mindre turister. Nästa hellediga dag blir på fredag då vi skall hitta på någon ny utflykt, mer om det kommer senare.

För Er föräldrar som undrar så har vi vidarebefodrat alla mail som har
kommit in på tskthailand@hotmail.com aven fast vi inte har svarat.

Soliga simmarhälsningar,
Janne