Hoppa till navigeringen

Seriesim (final & kval) 2004 / Seriesim final - Uppl Väsby

TSK kom på en delad tredjeplats i helgens kvaltävling i seriesim, och avancerar därmed till division 2 kommande säsong. Ett stort grattis till HELALAGET med Jerry i spetsen! Den mycket spännande kvaltävlingen avgjordes i sista heatet på sista stäckan i pojkarnas medleylagkapp! Andreas Petterson startade efter SS04 och SKK, men kom före dem i mål, och TSK var delad trea i tävlingen med 1 poängs marginal till femman! Tala om dramatik!

Ett särskilt tack till lagets 90:or, lagkaptenerna Therese Rosell och Andreas Westlund samt Sandra Moreira och Tove Thörn, som har kämpat för laget i flera år och nästa säsong lämnar över till TSK:s 94:or. Det är svårt att nämna något om individuella prestationer i en lagtävling där alla simmare kämpade vad de kunde och många gjorde "pers", men vad sägs t.ex. om pojkar 93: Martin O Nilsson och Nimer Hamoud kom 1:a, 1:a, 1:a och 2:a i sina individuella grenar! Men till slut var det hela LAGINSATSEN som avgjorde! Alla poäng är lika viktiga för att nå en slutsumma.

Också ett stort tack till engagerade föräldrar på läktarna och inte minst föräldrar som ställt upp som funktionärer under säsongen, idag Ulf Westlund och Ove Nilsson.

Slutligen vill vi tacka för allt engagemang i seriesimmet den här säsong, och ser med gläde fram emot nästa års tävlingar.

P.S. Om några dagar kan intresserade gå in och titta närmare på resultaten gren för gren på. DS

 

Av Mats & Jerry