Hoppa till navigeringen

Bästa 4:an kvaltävling i Sollentuna / Resultat "Bästa 4an" - kvaltävling Sollentuna

Bästa Fyran har fått ett fantastiskt gensvar. 123 skolor och över 200 lag med fjärdeklassare har deltagit i de 32 kvaltävlingarna.

Den 25 april arrangerade Turebergs simklubb en sådan kvaltävling i Sollentuna simhall med 13 klasslag. 104 barn tävlade och massor av barn/föräldrar/lärare kom för att heja och jubla fram sina kamrater!

Vann gjorde Vaxmoraskolans lag Pirayorna. Stort grattis!

Resultat

5 klasslag från Sollentuna kvalificerar sig till finalen i Eriksdalsbadet den 1 juni där 100 klasslag möts. I finalen på Eriksdalsbadet den 1 juni får klasslagen också möta 12 av våra bästa simmare bl. a. Stefan Nystrand, Josefin Lillhage och Therese Alshammar. Bästa Fyrans sponsorer i Eriksdalsbadet är Gröna Lund, Pizza Hut och Folksam. De 10 bästa finallagen erhåller pris. Mer information om finalen kommer att skickas direkt till kontaktpersonen för respektive lag från styrgruppen för bästa fyran. Klicka på loggan till höger och läs mer om bästa fyran.

Turebergs simklubb erbjuder ytterligare två träningstillfällen för de lag som har gått vidare till finalen, dvs Pirayorna (Vaxmoraskolan), the Splash (Helenelundsskolan), fishpower (Vibyskolan), tonfiskarna (Sollentuna musikklasser) och torpederna (Vibyskolan). Träningstillfällena är 21/5 samt 28/5 i Sollentuna simhall 16.00-17.00.

Välkomna !

 

Av Elisabeth Asplundea@turebergsim.nu