Hoppa till navigeringen

50-Manna 2005

Vi kom, vi sågs och vi ......

Vann gjorde vi inte men vi slog Väsby. Måste tacka alla för en strålande insats. Vi var 50 glada simmare som såg till att få upp Tureberg på Stockholms kartan igen över simklubbar som har roligt, har en historia och vill vara med!

Det var kul att simma igen, tror jag. Och simning är en skön motionsform speciellt nu när det börjar bli kallare och det snart är snö och is på vägarna. Vad vore då inte trevligare att försätta på den inslagna bana och börja träna på måndagar mellan klockan 20-21. Första tillfället blir om två veckor, den 31/10. Alla som vill simma på denna tid kommer få betala en mindre avgift. Storleken kommer att beslutas på ett styrelsemöte på onsdag. Vi behöver också förbereda simhallen på att vi komer köra igång denna träning igen efter ett uppehåll på något år.

Vi hoppas att vi får ihop ett gäng som vill simma. Om du är intresserad hör av dig till mig.

Börja simma nu så att ni kommer i form till Sprint-KM som går i Maj varje år och är öppet för alla medlemmar.

Läs om masters simning på Stockholms simförbunds hemsida (http://www.stockholmsim.se/ ).

Vi återkommer med mer information!

Hälsningar
Jonas Rylander

 

Söndag 02 oktober 2005

50-manna den 14 oktober

Tureberg kommer i år att ställa upp i 50-manna som varje år anordnas av Simklubben Neptun i Forsgrenska badet. Tureberg har varit med i tävlingen i slutet av 70-talet men gör nu comeback. Vi kommer komma med ett förhoppningsvis starkt lag av gamla Turebergare och nya Sollentunabor som vill representera Tureberg.
Läs mer