Hoppa till navigeringen

50-Manna 2005 / 50-manna den 14 oktober

Den 14 oktober skall Tureberg vara med och simma Neptuns klassiska tävling 50-manna i Forsgrenska badet, Medborgarplatsen. Tävlingen är enkel, 50 personer som simmar 50 meter var, så snabbt som möjligt.

För att kunna genomföra detta vill vi hitta gamla Turebergsimmare eller andra gamla simmare som är intresserade av Tureberg och som tror sig kunna simma 50 meter frisim kring 30 sek. Målet i år är att samla ihop ett lag och på så sätt börja skapa ett nätverk av gamla Turebergsimmare och andra gamla/nya simmare som vill ställa upp för Tureberg, Sollentunas simklubb, i denna klassiska tävling.

Efter tävlingen planerar vi att gå ut och äta, dricka och snacka tillsammans på Söder.

Ta chansen att vara med i en klassisk tävling och träffa gamla och/eller nya kompisar. Fram till den 14/10 kommer det finnas tillfälle att känna på vattnet och köra lite gemensam träning för de som önskar. Vi träffas på lördagar klockan 16.00 i simhallen för att köra ett träningspass samt att snacka lite taktik i bastun. Första träffen blir den 17/9 och därefter kör vi de resterande 3 lördagarna. Detta för alla som vill ladda lite och trimma in simglasögonen.

Om du är intresserad eller har frågor så mailar du till jr@turebergsim.nu . I mailet anger du namn, telefonnummer, e-post adress, adress samt vilken tid du tror att du kan åstadkomma på 50 meter frisim.

Vi ser fram emot att träffas, simma lite, snacka mycket och att ha en trevlig kväll tillsammans.

Hälsningar

Bengt Svensson (Huvudtränare)

Jan Björk (Tränare)

Loa Walheim (Styrelse medlem)

Jonas Rylander, 0701 443172, (Styrelse medlem)

 

Av Jonas Rylanderjr@turebergsim.nu